Sonic Mega 8K S ile tanışın!

Sonic Mega 8K S ile tanışın!

Yeni Phrozen Sonic Mega 8K S ile Tanışın

Eğer bir minyatür çiftlik gibi bir 3D baskı işine sahipseniz ya da talep üzerine baskı hizmeti veriyorsanız, büyük ölçekli üretimin verimliliği işiniz için kritik olacaktır.

Sonic Mega 8K S modelinin mottosu "İşletmeler için zamanın para olduğunu anlıyoruz."

Üretim süresini azaltmak, daha fazla sipariş yerine getirmek ve geliri artırmak anlamına gelir. Bu durumda, doğru 3D yazıcıyı seçmek önemli olacaktır. İdeal iş 3D yazıcısı, çıktı kalitesini korurken üretkenliği artırmanıza ve maliyetleri düşük tutmanıza yardımcı olacaktır. Bu düşünceyle Sonic Mega 8K S'yi özel olarak tasarlandı.

Düşük bütçeli bir üretim yazıcısı olan Sonic Mega 8K S, bir yazıcının üretim canavarı olması için gereken her şeyle donatılmıştır: daha hızlı baskı için yeni bir yüksek hız sistemi ve seferde daha fazla baskı yapmak için 15” delikli yapım plakası. Bununla birlikte, baskı kalitesinin feda edildiği anlamına gelmez. Aksine, Sonic Mega 8K S, 43 µm 8K çözünürlüğü ile pazardaki en yüksek çözünürlüklü büyük boyutlu tüketici LCD 3D yazıcısı olan büyük kardeşi Sonic Mega 8K'nın yanında yükselir.

 

Sonic Mega 8K S'yi Tanıtıyoruz

 


9 Ağustos 2023'te piyasaya sürülen Sonic Mega 8K S, Phrozen'ın Mega Serisi'ndeki ikinci yazıcıdır. Sonic Mega 8K'yı tek ve sadece 8K yazıcı olarak ilk başlatıktan sonra, şimdi ürün yelpazemizi çeşitli ihtiyaçlarınıza daha fazla hizmet etmek için genişletiliyor.

Eğer Sonic Mini 8K S, kitle için uygun fiyatlı bir yazıcı oluşturulmuşsa, Sonic Mega 8K S, üretimi ve verimliliği artırmanıza yardımcı olacak bir üretim canavarı olarak oluşturulmuştur.

Yepyeni Yüksek Hızlı Sistem

 

Sonic Mega 8K S için Yüksek hızlı sistem Sonic Mega 8K S, büyük boyutlu yazıcılarda 3D baskının her zamankinden daha hızlı olmasını sağlamak için Phrozen'ın yeni yüksek hızlı sistemini ve ana kartını piyasaya sürdü. İhtiyaçlarınıza göre ayarlanabilir iki farklı hız ayarı sunar:

  • Hızlı Baskı Modu: Hızlı baskı moduyla, üretiminizi saatte 600 katmana çıkartabilirsiniz. Test sırasında, hızlı baskı modu ve TR300 reçine ile sadece iki saatte 1/32 ölçekli 72 ordu modeli üretebiliyor.
  • Normal Baskı Modu: Normal modda baskı yaparken bile saatte 400 katmana kadar rahatça baskı yapabilirsiniz. Normal mod için bile oldukça hızlı.

 

Kaldırmalı Kapak

 

Atölyenizde veya stüdyonuzda çok fazla yeriniz yoksa ve Sonic Mega 8K, çift kapılı tasarımıyla çok yer kaplayacak gibi görünüyorsa, Sonic Mega 8K S tam size göre olabilir.

 

Sonic Mega 8K S, daha önce Sonic Mini 8K S'te görülen floresan yeşil kapakla kaldırma kapağı stilini benimsemiştir. Baskılarınıza hala kolay erişim sunar, ancak şimdi daha ince görünüyor ve tek elle daha kolay bir şekilde kullanılıyor. Ek olarak, bu renk patlaması, bulunduğu her odada kolayca dikkat çeker.

Dahili Askı Damlalığı

 

 

Sonic Mega 8K S dahili damla askısı Yaratıcı 3D yapımcı topluluğuna sahip olduğumuzu anladığımızda, bir askı damlasının, baskıdan sonra modellerinizde damlayan reçineyi kurtarmanıza ve inşa plakanızın üst kısmını temizlemenizi daha uygun hale getirmenize yardımcı olacak.

Mighty veya Mini gibi daha küçük yazıcılarda yardımcı olan bir DIY 3D baskı kancası, mega bir yazıcı söz konusu olduğunda, birçok modelin yanı sıra inşa plakası da çok ağır olabilir. Bu durumda, bir modelin kazara kırılabileceği için bir DIY 3D basılı kancanın veya askının en güvenli olmadığı durum ortaya çıkar. Bu nedenle, Sonic Mega 8K S'te kullanışlı olması ve güvenliğinizi sağlaması için metal inşa plaka kancasını eklendi.

Pump & Fill Uyumlu

 

 

 Sonic Mega 8K S için Pump & Fill Sonic Mega 8K S'yi 3D baskı işletmeleri için daha da güçlü bir yazıcı haline getirmek için, Sonic Mega 8K sistemi, dokunmatik panelden doğrudan ayarları ayarlayabileceğiniz yeni Phrozen Pump & Fill ile otomatik reçine besleyiciyle de entegre edilebilir.

Pump & Fill sensörü, haznenizin reçinede düşük olduğunu algıladığında ihtiyaçlarına göre daha fazla ekleyecektir. Ek olarak, baskıyı bitirdiğinizde vattaki kalan reçineyi emme işleviyle de reçine ayrışmasını önler ve böylece her baskı başlangıcında taze bir hazne elde edersiniz.

Güvenilir Üretim Canavarı

 

 

Eğer üretiminizi artırmak ve kısa süre içinde daha fazla basmak istiyorsanız, kesinlikle Sonic Mega 8K S'yi düşünmelisiniz. Çift lineer ray ve ACF filmi ile donatılmış olan Sonic Mega 8K S, büyük modellerin baskısı ultra stabildir ve başarı oranları daha yüksektir. Ek olarak, düşük viskoziteli hızlı sertleşen reçine olan TR300 ile birleştirildiğinde, baskı hızınızı daha da artırabilir, Sonic Mega 8K S'nin hızını ve üretimini maksimum potansiyele çıkarabilirsiniz.

RELATED ARTICLES